دانلود پاورپوینت درباره بهداشت مواد غذایی تعداد صفحات:۴۸ نوع فایل: power point (قابل ویرایش) لینک دانلود پایین صفحه بخشی از مطالب اسلایدها بهداشت مواد غذایی رعایت کلیه اصولی که باید در تولید٬ نگهداری٬ عرضه و فروش مواد غذایی مورد توجه قرار گیرد تا غذای سالم و با کیفیت مطلوب بدست آید •رعایت کلیه اصولی که باید درمراحل : •تولید •٬ نگهداری٬ • عرضه و فروش مواد غذایی •مورد توجه قرار گیرد تا غذای سالم و با کیفیت مطلوب بدست مصرف كننده برسد . مقدمه •طبق بررسی CDC •77% مسمومیتهای غذائی دررستوران ها ومراکز عمومی •20%درمنازل •3%تجاری •25%موادغذائی ازبین میرود •درکشورهای درحال توسعه ۵۰% •درکشورهای جهان سوم ۸۰%بیماریها و۳۳%مرگ ها ناشی از مصرف موادغذائی وآب آلوده می باشند مواد غذایی و سلامت • حداقل ۱۰% مردم کشور ما ، یکبار در سال بدلیل مصرف غذاهای آلوده به اسهال مبتلا می شوند . • تقریباٌ سالانه ۵۰۰ میلیون کودک در جهان به گاستروآنتریت های ویروسی حاد مبتلا می شوند . • د …