دانلود پاورپوینت درباره آنتالپی و تبخیر و کاربرد آن در صنعت قند تعداد صفحات:۱۹ نوع فایل: power point (قابل ویرایش) لینک دانلود پایین صفحه بخشی از مطالب اسلایدها تعاریفی ازآنتالپی ۱-آنتالپی عبارت است از گرمای موجود در سیال. ۲-آنتالپی یک خاصیت مقداری است که به صورت مجموع انرژی داخلی یک سیستم و حاصلضرب حجم سیستم در فشاری است که ازمحیط برروی سیستم اعمال میشود و محتوای حرارتی نیز نام دارد. در رابطه با آب و بخار آب ۳ آنتالپی وجود دارد: ۱-انتالپی مایع اشباع ۲-انتالپی تبخیر ۳-انتالپی بخار اشباع چکیده فرایند تولید شکر بر اساس حداقل مصرف انرژی با سرد کردن تبلور غلیظ عصاره خام: ۱-استفاده از ریز صافی ها ۲-استفاده از دستگاه تبادل یونی قبل از تبلور باید عصاره خام تحت تبخیر چند مرحله ای در محدوده فشار تحت فشار جو غلیظ و تبلور انجام شود. در این فرایند فشار بخار مصرف شده به منظور ذخیره انرژی قرار می گیرد. برای یک ساختار تبخیر کن مصرف انرژی به پارامتر …