لينک پرداخت و دانلود *پايين مطلب* فرمت فايل:Word (قابل ويرايش و آماده پرينت) تعداد صفحه: ۶۶ غذا ، سلامتي و بيماري در گذشته انسانها بفكر اينكه كدام غذا «خوب» و كدام غذا براي سلامتي «بد» است نمي كردند. و بسياري از مردم با غذاهاي كه بدست مي آوردند ادامه مي دادند. يعني از نظر كيفتي آنچه كه در دستر بود و از نظر كليتي به آن مقدار كه در دسترس بود،تغذيه آنها شكل مي گرفت . و لذا سطح سلامت عمومي در حد نامناسبي بود. و امراض عفوني و مسري مانند وبا ،سل، حصبه ،آبله و تب سرخ بسيار عادي بود. گر چه اين بيماريها به علت كمبودهاي تغذيه اي نبود ولي وقتي تغذيه ناكافي باشد سلامتي خدشه دارد مردم مستعد پذيرش باكتريهاي مضر مي شوند. بيماريهاي كمبود بيماريهاب ديگري بودند كه به طور مستقيم با تغذيه ناكافي و نامناسب سر وكار داشت . اين بيماريها مانند آسكوربوب ،راشيتيسم ف بري بري ،كمبود ويتامين B . شناسايي كردند و بيماريهاي كمبود نام نهادند. كه عمدتا در اثر كمبود ويتامين ها بوجود مي آيد. كشف ويتامينها و سپس شناخت توان آنها در معالجه …
با برچسب: بیماری, بیماریهای مربوط به تغذیه, تغذیه, دانلود تحقیق درمورد رابطه غذا و سلامتی و بیماری, غذا, مقاله درباره غذا سلامتی و بیماری, هضم غذا, سلامتی
ارسال در : علوم پزشکی
ارسال در : علوم پزشکی