لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: ۶۲ تاريخچه زماني مردم گمان ميكردند كه غذاي مانده بهاين دليل خراب ميشود كه به قارچ و ميكروب (باكتري) تبديل ميشوند. لويي پاستور(۱۸۲۲-۱۸۹۵)، دانشمند فرانسوي، نشان داد كه غذا را ميكروبهاي موجود در هوا فاصد ميكند نه تغيير ماهيت آن. وي غذاي تازه پخته شده را در دو ظرف شيشهاي تميز گذاشت؛ در يكي را بست و در ديگري را باز گذاشت تا هوا وارد آن شود، فقط غذاي ظرف در باز فاسد شد. پريسا سياهسنگي بعضي از باكتريها به صورت انفرادي و برخي از اقسام كروي به صورت گروهي (دو تا دو تا، ريشهاي و خوشهاي) زندگي ميكنند.اين نوع زندگي گروهي را كلوني ميگويند. كلوني بعضي از اقسام باكتريها چنان بزرگ است كه با چشم ديده ميشود. كلوني باكتريها از لحاظ شكل و رنگ فرق دارند و حتي از روي آن، ميتوان باكتري را شناسايي كرد. تغذيه: همةجانداران براي انجام فعاليتهاي حياتي، به ماده و انرژي نياز دارند. ازاينلحاظ، بين جان …