لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: ۳۸ مقدمه ای بر بوقلمون منشع اصلی بوقلمون از آمريكاي لاتین و مكزيك بوده و در حال حاضر نیز بوقلمونهاي وحشی كه قادر به پرواز هستند در مناطق جنگلی وجود دارند . اصلاح نژاد بوقلمون از چندین دهه گذشته در کشورهای صاحب نام صورت گرفته و در حال حاضر به اسامی تجاری مختلفی در نقاط مختلف دنیا عرضه میگردد كه هر کدام دارای خصوصیات جداگانه میباشد و عموما به سه دسته متوسط ،نیم سنگین و سنگین تقسیم میشوند . پرورش بوقلمونهاي گوشتی و رسانيدن به وزن ایده ال در زمان مقرر مستلزم ارائه مدیریت صحیح،جیره بالانس شده از حیث سطح انرژی و پروتئین و مکمل های ویتامین و معدنی متناسب با سن پرنده میباشد . خصوصیات بوقلمون های تجاری صنعت بوقلمون تجاری از اهمیت خاصی برخوردار است و نسبت به اینکه گوشت استحصالي در کدام مسیر مورد قرار گيرد . زمان کشتار مشخص و معين ميشود بوقلمون هاي نر گوشتي در مدت زمان ۱۸ هفته به وزن معادل ۱۶ كيلوگرمي وبوقلمون هاي ماده گوشتي در پايان ۱۴ هفتگي به وزن معادل ۸ كيلوگرمي ميرسند . لاشه گوشت بوقلمون از ۶۰ …
با برچسب: ای, بر, بوقلمون, بوقلمون2مقدمه, جوجه, جوجه کشی بوقلمون2, کشی
ارسال در : کارآفرینی ، طرح توجیهی
ارسال در : کارآفرینی ، طرح توجیهی