پایان نامه کارشناسی ارشد – دفاع شده و ارائه شده(سال ۱۳۹۵) جدید پایان نامه کارشناسی ارشذ در رابطه با رشته مهندسی شیمی و صنایع غذایی فایل به صورت ورد و قابل ویرایش می باشد چکیده: هدف از این پژوهش بررسی اثر نانو ذرات اکسید روی بر خواص فیزیکوشیمیایی، مکانیکی و ضد میکروبی فیلمهای تهیه شده از صمغ قدومه شیرازی می باشد. در این تحقیق فیلمهای تهیه شده از صمغ قدومه شیرازی ساپورت شده با نانو ذرات در غلظتهای ۰، ۱، ۳، و ۵ % با استفاده از روش قالب گیری تهیه شد. کلیه خواص فیزیکوشیمیایی به روش استاندارد ملی امریکا (ASTM) انجام شد و خواص ضد میکروبی به روش نفوذ بر سطح آگار انجام شد. خواص فیزیکوشیمیایی از قبیل میزان جذب آب، حلالیت در آب و نفوذ پذیری به بخار آب با افزایش میزان نانو ذرات کاهش معنی داری (p<0.05) را نشان داد. همچنین جذب کامل اشعه UV در غلظت ۵% نانو اکسید روی مشاهده شد. خواص مکانیکی فیلمهای قدومه شیرازی حاوی اکسید روی شامل مقاومت به کشش و مدول یانگ افزایش پیدا می کنند ولی کش آمدگی در برابر شکست کاهش می یاید. با افزودن نانو اکسید روی فیلمها از خود خواص ضد میکروب …
با برچسب: بایو نانوکامپوزیت, خواص ضد میکروبی, صمغ قدومه شیرازی, فیلم خوراکی, نانوتکنولوژی
ارسال در : فنی و مهندسی
ارسال در : فنی و مهندسی