لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: ۵۳ بخش اول تغذيه گوساله (Calf Nutrition ) به منظور توليد گاوهاي پرتوليد بايد گوساله هاي شيرخوار با استعداد ژنتيكي بالا را به روش مطلوب و مناسب تغذيه كرد ، اقتصادي بودن گاوداري تا اندازه زيادي تابع موفقيت گاودار در بزرگ كردن و پرورش گوساله هاي نر و ماده توليدي است ، زيرا در هر سال بايد به طور متوسط ۳۰-۲۰ درصد گاوهاي شيري هر گاوداري جايگزين شوند . محيط ومديريت و بهداشت در امر پرورش بسيار مهم است ولي مهمترين عامل موفقيت : تغذيه ، خوراك و خوراك دادن است . در مورد تغذيه گوساله ها سه مرحله مشخص را بايد در نظر گرفت : الف ) مرحله اول ، كاملاً متكي به خوراك مايع است . ب ) مرحله دوم ، مرحله انتقال از خوراك تمام مايع به خوراك تمام جامد است . ج ) مرحله سوم ، مرحله اوليه از شير گرفتن است . طول هر يك از اين مراحل به طور قابل ملاحظه اي متغير و تابع سيستم متداول پرورش گوساله مي باشد . به طوركلي عقيده بر اين است كه روش تغذيه دستي (Hand feeding) گوساله ها نسبت به تغذيه طبيعي (Natural feeding ) ارجح مي باشد …