× بستن تبلیغات



  • خرید تابلو نقاشی از گالری آرت بیکس
  • تحقیق فراورده های گوشت مهندس قربانزاده.doc

    فراورده های گوشت مهندس قربانزاده.doc با لینک مستقیم مقدمه:اساس صنعت گوشت اعمال یک یا چند روش از روشهای نگهداری بر روی گوشت تازه می باشد تا ضمن افزایش عمر ماندگاری محصول، ارزش غذایی و کیفیت آن حفظ شود. فراوری به تمام فرآیندهایی اطلاق می شود که در تغییر دادن گوشت تازه دخالت دارند به استثنای چرخ کردن ساده، برش دادن و مخلوط کردن. از جمله روش هایی که در مورد گوشت کاربرد دارد می توان از سرد کردن، منجمد کردن، حرارت دادن، نمک زدن، دود دادن، کنسرو کردن، خشک کردن، استفاده از مواد افزودنی (مواد شیمیایی)، آنزیم ها و اشعه دادن (پرتو) را نام برد. اهداف فراوری گوشت: افزایش shelf life به حفظ و ارزش غذایی. ایجاد تنوع و تولید فراوردهای گوشتی متنوع و مختلف. عرضه پروتئین های حیوانی با لینک دانلود و پرداخت فراورده های گوشت مهندس قربانزاده.doc پایین …

    با برچسب: , , , , ,
    ارسال در : علوم پایه
    

    ترجمه شده توسط : بسته بندی

    دانلود برتر (IRBARTAR.IR) با هدف دسترسی شما به بروزترین و کاربردی ترین منابع جهت دانلود فایل در سال 1395 تاسیس شده است