× بستن تبلیغات



  • خرید تابلو نقاشی از گالری آرت بیکس
  • تحقیق غیرفعال کردن ميكروبي توسط اولتراسوند ( فرا صوت ).doc

    غیرفعال کردن ميكروبي توسط اولتراسوند ( فرا صوت ).doc با لینک مستقیم غیرفعال کردن ميكروبي توسط اولتراسوند ( فرا صوت ) :-Iمقدمه : گرما ( حرارت ) علاوه بر تاثير مخربي كه بر آنزيم ها و ميكرو ارگانيسم ها دارد مي توان گفت در مقايسه با ديگر متدهاي نگهداري غذاها اين مزيت را هم دارد كه عامل سلامت و ماندگاري مواد غذايي به شمار مي رود با اين وجود تاثير گرما بر مواد غذايي كاملا معلوم است برخي پروسه هاي گرمايي (حرارتي / دمايي ) موجب از دست رفتن مواد مغذي و طعم و مزه غذا شده و ويژگي هاي آن را تغيير مي دهد كه براي پيشگيري از اين اثرات نا مطلوب ، تلاش شده روش هاي ديگر براي نگهداري و بهداشت مواد غذايي طراحي و ارائه گردد . اين تلاش ها عبارتند از : ۱)بهينه سازي دما با كاهش فاز log گرمايي ،ايزوترمال ، هيتينگ اهميك لینک دانلود و پرداخت غیرفعال کردن ميكروبي توسط اولتراسوند ( فرا صوت ).doc پایین …

    با برچسب: , , , , , , , , ,
    ارسال در : علوم پایه
    

    ترجمه شده توسط : بسته بندی

    دانلود برتر (IRBARTAR.IR) با هدف دسترسی شما به بروزترین و کاربردی ترین منابع جهت دانلود فایل در سال 1395 تاسیس شده است