سلامت غذا و نگهداري از آن .doc با لینک مستقیم سلامت غذا و نگهداري از آن ميكروب ها به گرما، آب و غذا احتياج دارند تا رشد نمايند. ميكروب ها در غذاهايي كه گوشت، ماهي، مرغ، تخم مرغ يا شير دارند بهتر رشد مي كنند. به اين غذاها، غذاهاي فاسدشدني گويند زيرا به راحتي فاسد مي شوند. ميكروب ها در دماي اتاق سريع تر رشد مي كنند. اگر شما غذاهايي كه بيش از ۲ ساعت در دماي اتاق مانده اند بخوريد مسموم خواهيد شد.نگهداري غذابهترين راه براي جلوگيري از رشد ميكروب ها در غذاهاي فاسدشدني داغ نگه داشتن و يا سرد نگه داشتن غذا مي باشد. گرمايي كه براي پخت غذا استفاده شده اكثر ميكروب ها را از بين مي برد. اما حتما تا سرو كردن غذا آن را داغ نگه داريد. يك اجاق فقط گرم نمي تواند جلوي لینک دانلود و پرداخت سلامت غذا و نگهداري از آن .doc پایین …