لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: ۲۴ واحدهاي شركت پاك : واحد بستني واحد شهر كرد توليد پنير خامه اي و دوغ دارند واحد سنندج توليد پنير ،دوغ دارند واحد ساري توليد شير طعم دار استرليزه دارند نسبا گستر اراك توليد پنير دارند ( طرف قرارداد با شركت) سحر توليد پنير ، شير استرليزه دارند ( طرف قرارداد با شركت) انواع محصولات توليدي توسط شركت: شير معمولي ( ۵/۲ % چربي) شير رژيمي ( ۵/۱ % ) شير رژيمي ( ۵/۰ % غني شده با base لبني ) شير غني شده با ويتامين D شير كم لاكتوز شيرهاي طعم دار ( كاكائويي ، موزي ، عسلي ، خرمايي ) خامه ( خرما ، عسلي ، كاكائويي ) ماست موسير دوغ معمولي ، سنتي كره ( حداقل ۸۲% ) كره كم چرب ( حداكثر ۵۲% ) شير خشك شير موسيري ( ۵/۲ % ) شير مدارس ( ۵/۲ % ) نحوه ورود شير به كارخانه و بررسي سيستم HTST : دامداري سرد كردن در دامداري تا دماي توسط PLATE COOLER نگه داري در مخازن استيل در دامداري انتقال به كارخانه توسط تانكرهاي دو جداره آزمايشگاه باسكول تخليه توزين تانكر خالي محاسبه وزن شير دريافتي فيلتر اسيون اوليه ( PRE FIL …
با برچسب: تحقیق درمورد مواد غذایی (فرآورده های شیر ), شرکت, شیر, غذایی, فرآورده, مواد, های, واحدهای, پاک
ارسال در : فنی و مهندسی
ارسال در : فنی و مهندسی