لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: ۲۲ موضوع: سردخانه تحت پوشش استان قدس رضوي دبير ارجمند: جناب آقاي عمراني تهيه كنندگان: فريد بهمنش علي روئين دژ عليرضا قانعي بهار ۸۵ فهرست مطالب: صفحه مقدمه ۳ درجه حرارت انبار ۷ سيستم تبريد سردخانه ۹ شيرها ۹ سيستم نور در انبار ۱۱ اوپراتورهاي سقفي ۱۲ فينهاي گاز گرم ۱۳ بخش بخار ۱۶ سالنهاي نگهداري ميوه جات و مواد غذايي ۱۹ بهداشت انبارها ۲۱ روشهاي آزمايشي در سردخانه ۲۲ ضدعفوني انبار ۲۳مقدمه: سرد خانه تحت پوشش آستان قدس رضوي = با ظرفيت ton 3000- داراي ۱۷ اتاق- ۱۵ اتاق زير صفر- ۱۲ اتاق بالاي صفر- اتاق بالاي صفر جهت نگه داري ميوه ها، رب و … استفاده مي شود داراي ظرفيت ton 400- 150 است. درجه ي حرارت ميوه جات نسبت به نوع ميوه متفاوت است به عنوان مثال براي نگهداري سيب لبناني براي مدت ۶ ماه درجه ي حرارت بايد بين ۰ تا ۵/۰ و رطوبت نسبي بين ۸۵ تا ۹۵% باشد. براي سيب عباسي درجه ي حرارت ۵/۰+۰ و مدت ماندگاري ۴ ماه است. درصد رطوبت ۷۵ تا ۸۰%- براي گلابي درگزي ۶۵ تا ۷۰% در درجه حرارت c8/0 تا ۰ (گلابي نطنز ۸/۰- …
با برچسب: 23صموضوع, آستان, تحت, تحقیق درمورد سرد خانه تحت پوشش آستان قدس رضوی 23ص, خانه, رضوی, سرد, قدس, پوشش
ارسال در : فنی و مهندسی
ارسال در : فنی و مهندسی