دسته بندی : فنی و مهندسی _ کشاورزی و زراعت فرمت فایل: doc ( قابلیت ویرایش ) حجم فایل: (در قسمت پایین صفحه درج شده ) تعداد صفحات : 16 کد محصول : ۱KZ فهرست متن Title : قسمتی از محتوای متن : مقدمه P یک عنصر غذایی مهم در گیاهان است که حدود ۲/۰ درصد از وزن خشک گیاه را تشکیل می دهد. P یک جزء مولکولهای کلیدی مانند اسیدهای نوکلئیک، فسفولیپیدها و ATP است و در نتیجه گیاهان بدون مقدار کافی از این ماده غذایی نمی توانند رشد کنند. P همچنین در کنترل و اکنشهای آنزیمی کلیدی و در تنظیم مسیرهای متابولیسمی نقش دارد. فسفر در خاک اگر چه مقدار کل P در خاک ممکن است زیاد باشد، اما اغلب به فرمهای غیر قابل استفاده یا به فرمهایی که فقط در خارج از ریزوسفر قابل استفاده است وجود دارد. در بسیاری از سیستم های کشاورزی که در آنها کاربرد P در خاک برای تضمین محصول زیاد گیاه ضروری است، بازیافت P بکار برده شده بوسیله گیاهان درفصل رویش بسیار پایین است، زیرا د …