دسته بندی : پاورپوینت _ فرمت فایل: ( قابلیت ویرایش ) حجم فایل: (در قسمت پایین صفحه درج شده )تعداد اسلاید : ۳۰ کد محصول : ppt1 عکس فایل فروشگاه کتاب : مرجع فایل فهرست متن PPT : اسلاید ۱ • فرآورده هاي گوشتي به فرآورده هايي اطلاق مي شود كه حداقل نيمي از آن را گوشت تشكيل داده باشد. از نظر تكنولوژي فرآورده هاي گوشتي را به چهار دسته تقسيم مي كنند : • 1ـ كالباس هاي حرارت ديده • 2ـ كالباس هاي خام • 3ـ كالباس هاي پخته • 4ـ گوشت هاي عمل آمده اسلاید ۲ • كالباس هاي حرارت ديده فرآورده هايي هستند كه در تهيه آنها از حرارت (حدود ۷۰ درجه سانتي گراد) استفاده مي گردد و متشكل از گوشت، چربي و آب مي باشند. مهمترين مسئله در توليد اين گونه فرآورده ها اين است كه تركيبات فوق و مواد افزودني به آن به صورتي آميخته گر …