نوع فایل: ppt _ pptx ( قابلیت ویرایش ) قسمتی از اسلاید : تعداد اسلاید : ۳۷ صفحه بسم الله الرحمن الرحيم موضوع : كمپوت سازي مراحل تهيه كنسروماهي : به طور كلي مراحل تهيه كنسروماهي با توجه به نوع محصول شامل عمليات زير است : ۱- آماده سازي ۲- آب نمك گذاري ۳- پخت اوليه ۴- قوطي كردن ۵- اضافه كردن مديوم ۶- هواگيري (اگزوست كردن ) ۷- دربندي ۸- فرآيند حرارتي (اتوكلاو كردن ) آماده سازي : اين مرحله در گونه هاي مختلف ماهي متفاوت است مثلاً محتويات شكم بعضي از ماهيها در عرضه تخليه و سپس به كارخانه ارسال مي گردد ولي در بعضي از گونه ها مانند ساردين تخليه شكمي در عرشه انجام نمي شود و به صورت شكم پربه كارخانه فرستاده مي شود . به طور كلي آماده سازي شامل مراحل زير است : ۱- انجماد زدايي ۲- فلس گيري ۳- جداكردن سر ۴- تخليه شكمي ۵- شستشودادن و ضدعفوني كردن با آب كلرينه آب نمك گذاري : براي ايجاد طعم و محكم شدن پوست ، ماهي را براي مدت معيني در محلول غليظ آب نمك معمولي غوطه ور مي كنند .اين عمل علاوه بر ايجاد طعم ، مزاياي زير را نيز داراست : ۱- مان …
با برچسب: تحقیق کمپوت سازی 37 اسلاید, دانلود کمپوت سازی 37 اسلاید, مقاله کمپوت سازی 37 اسلاید, کمپوت سازی 37 اسلاید
ارسال در : عمومی و آزاد
ارسال در : عمومی و آزاد