× بستن تبلیغات



  • خرید تابلو نقاشی از گالری آرت بیکس
  • فرآورده هاي گوشتي مام، شركت تهران همبرگر

    فرآورده هاي گوشتي مام، شرکت تهران همبرگر شركت تهران همبرگر فرمت فایل: ورد قابل ویرایش تعداد صفحات: ۱۱۰         فهرست فصل اول تاريخچه شركت تهران همبرگر مقدمه فلوچارت سازماني فلوچارت توليد همبرگر تكنولوژي توليد همبرگر مواد اوليه گوشت چربي پياز سويا افزودنيهاي مجاز نمك طعام ادويه‌جات و چاشني ها روش توليد دستگاهها و ماشين آلات مورد نياز سردخانه زيرصفر گيوتين دستگاه‌هاي چرخ گوشت ( معمولي مخلوط گم زير صفر درجه ) دستگاه مخلوط كن دستگاه يخ ساز دستگاه همبرگرزن تونل انجماد بسته بندي همبرگر شستشو فصل دوم تعريف همبرگر رده بندي برگرها انتخاب گوشت تركيب شيميايي گوشت آب ظرفيت نگهداري آب پروتئين چربي توان اتصال دهندگي انواع گوشت PH انواع گوشت عوامل مؤثر بر استحكام خمير همبرگر درجه حرارت PH مقدار چربي مقدار پروتئين محلول گوشت هاي مصرفي ميزان چسبندگي و لزجي امولسيون گوشتي يكنواختي تركيب مواد اوليه مكانيسم تأثير نمك در همبرگر روش هاي كنترل توليد همبرگر كنترل تركيب نسبت رطوبت – پروتئين فرمولاسيون همبرگر د …

    با برچسب: , , , , ,
    ارسال در : فنی و مهندسی
    

    ترجمه شده توسط : بسته بندی

    دانلود برتر (IRBARTAR.IR) با هدف دسترسی شما به بروزترین و کاربردی ترین منابع جهت دانلود فایل در سال 1395 تاسیس شده است