طرح کسب و کار رستوران شاطر عباس 20 صفحه (فایل WORD قابل ویرایش می باشد) چشم انداز: چشم انداز ما ارائه غذاهایی با کیفیت بالا و خوشمزه و ارزان می باشد. ماموریت: هدف از تاسیس این رستوران ایجاد محیطی شاد و دوستانه جهت گذراندن وقت و همکاری مشتریان جهت آماده کردن سفارشات خویش است. اهداف: هدف از راه اندازی رستوران شاطر عباس ،ایجاد مکانی است که با توجه به ذائقه و خواست مشتری و به صورت کاملاً سفارشی به سرو غذاهایی با کیفیت بالا و خوشمزه و ارزان می پردازد. استراتژی: استراتژی ما در راستای رسیدن به اهدافمان عبارت اند از : ۱- استفاده از مواد غذایی تازه ۲- استفاده از برندهای معروف برای مواد اولیه ۳- بکارگیری افرادی که در زمینه آشپزی حرفه ای هستند ۴- سخت کوشی و همکاری شرکا ۵- به وجود آوردن محیطی مفرح و سرگرم کننده . 1- خلاصهی طرح هدف از راه اندازی رستوران شاطر عباس ،ایجاد مکانی است که با توجه به ذائقه و خواست مشتری و به صورت کاملاً سفارشی به سرو غذاهایی با کیفیت بالا و خوشمزه و ارزان می پردازد. نبود و خلاء چنین غذاهایی من را بر آن داشت تا به راه اندازی رستورانی زی …