. تجزیه و تحلیل شغل: .منطقه کسب کار: خدمات لازم برای عرضه کردن این تولیدی وجود دارد و محل کسب و کار از نظر زیست محیطی مناسب است. فرهنگ:با اعتقادات مذهبی و فرهنگ مصرف ان منطقه اشنا است و کالای تولید شده را می پذیرند و فرهنگ منطقه مانع کسب و کار نمیشود. اقتصاد: برای قیمت فروش اقتصاد ان منطقه را میسنجد و به توان خرید مشتریان توجه شده است. تغییرات جمعیتی : هرچه تعداد جمعیت بیشتر استفاده قارچ هم بیشتر تجزیه تحلیل بازار ساختار بازار:نوع بازار قارچ رقابتی است .برسی رقبا :رقبای مستقیم کارهای دیگری که در سطح منطقه می باشدممکن است ازنظر قیمت تهدید شود آیا به بازار جهانی وصادرات فکر می کنید؟برای گسترش شبکه توزیع سفارشات صادرات هم پذیرفته می شود .تجزیه و تحلیل فنی رویه تولید:این کارگاه قارچ های خود را باروش برتر تولید می کند .دور نمای شرکت معرفی شرکت مالکیت کسب و کاربه صورت شخصی می باشدوقوع کسب و کار تولیدی وکشاورزی است سرمایه گذاران وسهامداران: سرمایه گذاری دراین کسب وکار به صورت شخصی می باش حداقل هفته ی۳مرتبه مردم دروعده های غذایی …
با برچسب: آموزش کارآفری, احداث کارگاه, دانلود طرح توجیهی, طرح توجیهی, قارچ, پرورش قارچ, پرورش قارچ خوراکی, پروژه درس کارآفرینی, کارآفرینی و پروژه
ارسال در : کارآفرینی ، طرح توجیهی
ارسال در : کارآفرینی ، طرح توجیهی