طرح توجیهی ماکارونی ۲۲ صفحه بصورت ورد فهرست مطالب طرح بازاريابي (ماكاروني) ۲ ۱- مقدمه. ۲ ۲- تجزیه و تحلیل موقعیتی.. ۶ الف) محيط موقعيتي.. ۶ ب) محيط خنثي.. ۹ ج) محیط رقابت… ۱۰ د) محیط شرکت… ۱۱ تحلیل SWOT.. 12 3- بازار هدف… ۱۴ ۴- مسائل مشکلات و فرصتها ۱۵ ۵- اهداف بازاریابی.. ۱۸ ۶- استراتژی بازاریابی.. ۱۸ ۷- تاکتیک های بازاریابی.. ۱۹ ۸- اجرا و کنترل.. ۲۱ ۹- خلاصه. ۲۲ طرح بازاريابي (ماكاروني) ۱- مقدمه يكي از نيازهاي اساسي انسان جهت ادامه حيات تامين غذا مي باشد. افزايش جمعيت و كمبود منابع غذايي تلاش مضاعف دولتها راجهت جلوگيري از كمبود ،تامين و ورفع نيازهاي تغذيه اي و پيش بيني منابع جديد را واداشته است.در اين راستا، لزوم استفاده بهينه از منابع غذايی موجود و به کارگيری روشهای مطلوب نگه داری و جلوگيری از ضايعات بی رويه محصولات کشاورزی، تأمين منابع جديد غذايی، بسته بندی مناسب به منظور حفظ و بهبود کيفيت محصولات و …، از جمله مواردی است که اهميت آن بر هيچ کس پوشيده نيست. علاوه بر اين، رشد و توسعه جوامع و پيشرفت …