لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: ۴۹ شناخت مشكل (فصل اول) ۱-۱تعريف كليد واژه: مكاني براي استراحت، خوردن غذاهاي fast food در مدت زمان كوتاه براي رفع گرسنگي ۱-۲آناليز مقدار نياز: مي توان گفت از اين ميز و صندلي شكل هاي مختلف در تمام مكان هايي كه serve غذا در آن صورت مي گيرد لازم و ضروري است و در مكاني همچون fast food نيز ضروري و حتمي است پس مي توان نتيجه گرفت يكي از مهمترين ابزار در يك fast food داشتن مكاني براي نشستن و جايي براي گذاشتن غذاشت. و ساختن آن بستگي به انبوهي fast foodها و نياز كارفرمايان براي تنوع دادن در طرح و نقشه ي آن است اين ميز و صندلي با توجه به فضاي fast food ممكن است كوچك يا بزرگ و در طرح هاي بسيار متنوعي ساخته شود. ۱-۳- جايگاه محصول در بين محصول هاي هم تراز: در رديف اين ميز و صندلي ها ميتوان ميز و صندلي هاي رستوران ها- تالارها- هتل ها و كافي شاپ ها و تخت هايي كه در سفره خانه هاي سنتي براي serve غذا استفاده مي شود نام برد. نقطه تمايز ميز و صندلي هاي fast food با ديگر ميز و صندلي ها اشغال كمتر فضا و …