لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: ۱۴ ترکيبات شيميايي چاي جدول ۱-۱٫ ترکيب شيميايي اندام هوايي جديد گياه چاي وزن خشک % تركيب وزن خشک % تركيب ۵/۰ تئوفيلين ۳۰-۲۵ فنل تام ۵-۴ اسيدهاي آمينه فلاوانولها ۶/۰-۵/۰ اسيدهاي آلي ۱۲-۸ (-)اپيگالوكاتشينگالات ۵-۴ مونوساكاريدها ۶-۳ (-)اپيكاتشينگالات ۲۲-۱۴ پليساكاريدها ۶-۳ (-)اپيگالوكاتشين ۷-۴ سلولز و هميسلولز ۳-۱ (-)اپيكاتشين ۶-۵ پكتين ۲-۱ (+)كاتشين ۶-۵ ليگنين ۴-۳ (+)گالوكاتشين ۱۷-۱۴ پروتئين ۴-۳ فلاوونولها و گليكوزيدهاي آنها ۵-۳ چربي ۳-۲ لوكوآنتوسيانين ۶/۰-۵/۰ كلروفيل و پيگمانهاي ديگر ۴-۳ اسيدهاي پليفنلي ۶-۵ خاكستر ۴-۳ كافئين ۲/۰ تئوبرم جدول ۱-۱ ترکيب شيميايي اندام هوايي جديد را نشان ميدهد(۹۷).نخستين تحقيقات علمي درباره شيمي چاي در سال ۱۸۲۷ انجام شده است که طي آن اودري نوعي آلکالوئيد از چاي استخراج کرد. اين ماده تئين ناميده شد. چند سال پيش از اين يعني در سال ۱۸۲۰، رونگه در آلمان از قهوه آلکالوئيدي به دست آورده بود كه آن را تحت عنوان کافئين معرفي کرد. بعدها مشخص گرديد اين …
با برچسب: 12, ترکیبات, دانلود مقاله درباره ترکیبات شیمیایی چای 12 ص, شیمیایی, صترکیبات, چای
ارسال در : فنی و مهندسی
ارسال در : فنی و مهندسی