× بستن تبلیغات



  • خرید تابلو نقاشی از گالری آرت بیکس
  • تحقیق ک زعفران.doc

    زعفران.doc با لینک مستقیم ویژگیهای زعفرانزعفران رشته ای :عبارتست از کلاله همراه با قسمتی از خامۀ مادگی گل گیاه زعفران زراعی (C.S.L) که به روشهای مختلف خشک شده است. کلاله دارای سه انشعاب به رنگ قرمز مخصوص به خود ، به شکل شیپور، با لبۀ فوقانی دندانه دار، به طول ۴۰-۲۰ میلی متر بوده که در قسمت انتهایی به خامۀ نارنجی متمایل به زرد متصل می باشند.زعفران رشته ای بریده :عبارتست از کلالۀ خشک شدۀ مادگی گل زعفران زراعی به رنگ قرمز مخصوص به خود که خامه کلاملاً از آن جدا شده باشد.۳- خامه :عبارتست از قسمتی از مادگی گل گیاه زعفران که کلاله را به تخمدان متصل می کند.پودر زعفران :عبارتست از ذرات حاصل از سائیدن زعفران خشک شده (رشته لینک دانلود و پرداخت زعفران.doc پایین …

    با برچسب: ,
    ارسال در : علوم پایه
    

    ترجمه شده توسط : بسته بندی

    دانلود برتر (IRBARTAR.IR) با هدف دسترسی شما به بروزترین و کاربردی ترین منابع جهت دانلود فایل در سال 1395 تاسیس شده است