فرآورده هاي تهيه دوغ.doc با لینک مستقیم فرآورده هاي تهيه دوغ :براي تهيه دوغ از ماستي كه اسيديته آن بالا بوده و حدودي اسيد ي شده است استفاده مي شود پش ابتدا با اين خصوصيات تهيه مي شود سپس به اين ماست اسيدي مقداري آب اضافه مي شود و سپس وارد هموژنايزر مي شود و در اين مرحله هموژن شده و مواد معلق در ان به صورت يكسان پخش مي شود سپس وارد مخازن پخت مي شود در داخل اين مخازن حرارت ۷۰تا۸۰ درجه سانتيگراد به مدت ۱۰الي ۱۵ دقيقه اعمال مي شود پس از اينكه دماي لازم اعمال شد اين محلول سرد مي شود و مي توان در اين مرحله مواد افزودني مانند نعناع اضافه مي شود تا طعم و مزه ي آن براي مصرف كننده مطلوب تر و دلپذير تر شود سپس وارد دستگاه پركن مي شود و پس از آن وارد ظروف و كيسه هايي با وزن هاي مشخص مي شود لینک دانلود و پرداخت فرآورده هاي تهيه دوغ.doc پایین …