غلات پف داده شده در تنور.doc با لینک مستقیم غلات پف داده شده در تنور:غلات پف داده شده در تنور منحصرا از كل دانه برنج يا ذرت ساخته مي شوند ،يا از مخلوطي از دانه هاي اين دو ،زيرا برنج و ذرت ذاتا در حضور حرارت بالا مقدار مناسبي از رطوبت پف ميكنند دانه ها با نمك ،آب و مالت مخلوط ميشوند و سپس با فشار پخته ميشوند . بعد از پخته شدن دانه ها آنها را سرد كرده و عمل درجه بندي ،مغز دانه خشك و ملايم ميشود .مغز دانه بعد پس از اين مرحله براي اينكه كمي پهن شود به صورت لوله هاي ورقه اي در مي آيد . مغز دانه ها دوباره خشك ميشوند و در تنور پف داده ميشوند كه به يك نسبت مناسب بين رطوبت مغز دانه و دما نياز دارد . بعد از پف دادن ،غلات سرد ميشوند و توسط ويتامينها تقويت ميشوند لینک دانلود و پرداخت غلات پف داده شده در تنور.doc پایین …