لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: ۷۱ آشاميدنيها مقدمه تعداد زيادي از آشاميدنيها به منظور برطرف كردن نيازهاي تغذيه مصرف نميگردند، بعضي از آنها براي رفع عطش و تعدادي محرك هستند. هر كدام از اين آشاميدنيها اهميت فراواني دارند، زيرا از اجزاء تشكيل دهنده غذايي ساخته ميشوند و هم تابع قوانين مربوط به مواد غذايي خالص محسوب ميگردند و هم از سوي ديگر اين فرآوردهها در حجم عظيمي به مصرف ميرسند و در بعضي نقاط نوشيدن آنها بر آب ترجيح دارد. به علاوه ماءالشعير و نوشابههاي گازدار (به استثناي نوشابههاي رژيمي) توليد كالري ميكند. قهوه و چاي، گرچه به تنهايي فاقد كالري هستند، ولي اغلب چون با خامه يا قند مصرف ميشوند، كالريزا هستند. تكنولوژي هر كدام از اين آشاميدنيها و اجزا تشكيل دهنده آنها به مطالعه وسيع و گسترده نياز دارد. آشاميدنيهاي گازدار غيرالكلي اين آشاميدنيها كه «سوداپاپ» مثال بارزي از آنهاست، عمدتاً شيرين شده، سپس معطر و اسيديفيه شد …