لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: ۲۵ میزان اثر فاکتورهای اقتصادی تغذیه در لبنیات سازی Normand r.st Pierre بخش علوم جانوری ، ساختمان علوم جانوری ۲۲۱-A ، دانشگاه ایالت اوهایو، کلمبوس ۴۳۲۱۰- OH Email:st-pierre.8@osu.edu گرفتن پیام خانگی تکرار های مداوم و زیاد می تواند مواد زائد را کاهش دهد و مصرف نیتروژن را در لبنیات سازی گسترش دهد.مشارکت تغذیه و مدیریت در کاهش مواد زائد نیتروژن دار در حین نگهداری همه فرآورده های ملی شیر می تواند روی یک یا چند تا از ۵ راه زیر متمرکز شود: ( بواسطه یک تعریف بهتر و هدف گیری تخصیص بهینه ورودی ها(به معنی عملکرد بهینه) ( بواسطه افزایش قابلیت تولید حیوانی ( کاهش ۸% مواد زائد نیتروژن N از یک افزایش ۲۵ درصدی تولید شیر گاو) ( بواسطه توسعه علم زیست شناسی ( کاهش ۸% در مواد زائد N نیتروژن) ( بواسطه تغذیه بیشتر گله ها با آغل های بزرگتر و بیشمار ( کاهش ۸% در مواد زائد نیتروژن از تغذیه ۶ گروه vs. و یک تک گروه TMR ) ( بواسطه تغییر مکان های تکنیکی (به معنی اسید های آمینه حفاظت شده) مقدمه طی ۲۰ یا ۳۰ سال اخیر …