لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: ۱۵۳ فهرست ۱- چکیده مطالب ۲- مقدمه ۳- شیر و اهمیت آن ۴- تولید شیر ۵- شیر شتر ۶- ترکیبات کلی شیر ۷- اجزای سازنده اصلی شیر – پروتئین – چربی – لاکتوز – ویتامین ها و نمک های معدنی ۸- انعقاد حرارتی شیر شتر – بحث و نتیجه گیری ۹- ویژگی های پروتئین های آب پنیر شیر شتر و آنخور – خلاصه – ابزار و روش ها – آماده سازی Pro های آب پنیر – کروماتوگرافی سریع مایع پروتئین -الکتروفوز – نتیجه و بحث ۱۰- تأثیر عملیات حرارتی به پروتئینهای آب پنیر از شیر شتر – ابزار و روشها – توزیع نیتروژنی – بحث و نتایج ۱۱- پنیر – تهیه پنیراز شیر شتر – تهیه و استفاده از محیط کشت لاکتیک – افزودن کپک های عمل آمده پنیر -دو روش برای تلقیع اسپور قارچ ۱۲- مراحل پرورش و تهیه پنیر – لخته شدن – خشک شدن – بعمل آوردن ۱۳- تکنولوژی تولید انواع پنیر اصلی( پنیر روستایی، پنیر تازه) – لخته شدن – خشک کردن ۱۴- تکنولوژی ساخت پنیر نرم – لخته شدن – خشک شدن – بعمل آوردن – ۳ طبقه بندی پنیر نرم ۱۵- تکنولوژی ساخت پنیرسخت و نیمه پخته -لخته شدن – خشک شدن – …