لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: ۱۶ خشك كردن قارچ خوراكي خشك كردن مواد غذايي و تبخير و حذف نسبي رطوبت ماده غذايي و در نتيجه مساعد كردن محيط براي رشد ميكرو ارگانيسم ها و انجام فعل و انفعالات شيميايي به منظور حفظ و نگهداري مواد غذايي به مدت بيشتر ، يكي از راههاي نگهداري مواد غذايي مي باشد كه كاربردهاي وسيعي در صنايع غذايي دارد . بر همين اساس نيز خشك كردن قارچ خواكي صورت مي گيرد. در روش صنعتي خشك كردن قارچ ( hot air drying) ابتدا قارچ هاي مورد نظر تحت يك شستشو مقدماتي قرار مي گيرند و براي به دست آوردن بهترين محصول خشك شده قارچ لازم است كه قارچ ها بدون فرايند آنزيم بري پس از فرو بردن در محلول هاي حاوي ۸۰/۰ درصد يا ۱/۰ درصد متابي سولفيت سديم ابتدا به مدت ۵ ساعت در درجه حرارت ۴۵ درجه سانتي گراد و بعد به مدت يك ساعت در حرارت ۸۰ درجه سانتي گراد توسط هواي داغ و خشك تا رسيدن به رطوبت مطلوب ( زير ۷ درصد ) خشك شوند. نتايج به دست آمده از تحقيقات اخير به سوي كيفيت قارچ ها ي گونه آگاريكوس بيسپوروس خشك شده از نظر دانسيته ، ظرفيت آبگيري …
با برچسب: 17, تحقیق درمورد خشک کردن قارچ خوراکی 17 ص, خشک, خوراکی, صخشک, قارچ, کردن
ارسال در : فنی و مهندسی
ارسال در : فنی و مهندسی