لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: ۱۰ بسم الله الرحمن الرحيم فهرست ۱-شستشوي سالن و آماده كردن محيط ۲-خواباندن تخم مرغها در سيني ستر ۳-نحوه چرخش و نحوه تامين رطوبت و حرارت دستگاه ۴-اعمال دستگاه شاهد ۵-نظارت در طي دوره انكوباسيون و فعاليتهاي روزانه ۶-نحوه كندلينگ ۷-انتقال تخم مرغها به هاچر ۸-آمار بدست آمده دستگاه شاهد ۹-درصد هاي بدست آمده دستگاه شاهد ۱۰-درصد هاي بدست آمده دستگاههاي نيمه اتومات ۱۱-عواملي كه باعث جوجه درآوري و تلفات در طي دوره شده است. آغاز كار جوجه كشي: شستشوي سالن و آماده كردن محيط: قبل از هر چيز مي بايستي محيطي كه مي خواستيم كار جوجه كشي را انجام بدهيم عاري از ميكروب و گرد و خاك باشد به همين جهت پس از برداشتن وسايل اضافي از محيط شست و شو با فشار آب انجام گرفت و پس از آن تمامي دستگاهها در محل هاي مورد نظر كار گذاشته شدند تا درمرحله بعد نوبت به گاز دادن محيط برسد كه روش كار به اين صورت بود كه تركيب فرمالين و پرمنگنات آماده بر خلاف پرمنگنات و فرماليني كه توسط خود افراد حل مي شود به اين صورت بود كه برعكس آن روش …