لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: ۱۴ درجه بندي تخم مرغ ها: درجه بندي تخم مرغها بر حسب كيفيت و ظاهر پوسته، سفيده و زرده تعيين ميگردد: ۱-درجه AA: * پوسته: تميز-فاقد ترك خوردگي-زبر- سفت – بدون بدشكلي و با فرم طبيعي (بيضي شكل و با يك انتهاي پهن تر) * اتاقك هوايي: با عمق كمتر از ۳ ميلي متر. * سفيده: با قوام و با اندكي ارتفاع-سفيده غليظ مشهود است-نسبت سفيده غليظ از سفيده رقيق بيشتر است. * زرده: سفت و باقوام است-در مركز سفيده قرار دارد- با لبه هاي مشخص -غشاي ويتلين محكم و سفت است-زرده گرد است. * شالاز: برجسته ونمايان است. * نماي پس از شكسته شدن: تخم مرغ سطح كمي را اشغال ميكند. * كهنگي: حداكثر ۱۰ روز. ۲-درجه A: * پوسته: تميز- فاقد ترك خوردگي- سفت – زبر- بدون بدشكلي و با فرم طبيعي (بيضي شكل و با يك انتهاي پهنتر) * اتاقك هوايي: با عمق كمتر از ۶ ميلي متر. * سفيده: با قوام و با اندكي ارتفاع-سفيده غليظ مشهود است-نسبت سفيده غليظ از سفيده رقيق بيشتر است. * زرده: سفت و باقوام است-در مركز سفيده قرار دارد- با لبه هاي مشخص -غش …