× بستن تبلیغات



  • خرید تابلو نقاشی از گالری آرت بیکس
  • روشهای نگهداری مرکبات بعد از برداشت.docx

    روشهای نگهداری مرکبات بعد از برداشت.docx با لینک مستقیم روشهای نگهداری مرکبات بعد از برداشت علم نگهداری محصولات بعد از برداشت مربوط به روش های برداشت حمل و نقل، بسته بندی و نگهداری آنها می شود. آشنایی باروشهای نگهداری محصولات باعث می شود. تا از ضایعات محصولات باغبانی کاسته شود . با توجه به اینکه میوه ها موجودات زنده هستند، در فرآیند تنفس اکسیژن مصرف کرده و co2 آزاد می کنند . علم فیزیولوژی بعد از برداشت شرایط حفظ کیفیت محصولات رادر مراحل مختلف نگهداری مورد بررسی قرار می دهد. عوامل مﺆثر بر فساد محصولات۱- میکروارگانیسم ها: مانند کپک ها، مخمرها و باکتریها که سبب ایجاد تغییراتی در ماده غذایی می شود. ۲- آنزیم ها: میکروب ها دارای انزیم هایی هستند که سبب کاهش کیفیت غذا می شود . همچنین خود ماده غذایی دارای لینک دانلود و پرداخت روشهای نگهداری مرکبات بعد از برداشت.docx پایین …

    با برچسب: , , , , , ,
    ارسال در : علوم پایه
    

    ترجمه شده توسط : بسته بندی

    دانلود برتر (IRBARTAR.IR) با هدف دسترسی شما به بروزترین و کاربردی ترین منابع جهت دانلود فایل در سال 1395 تاسیس شده است