آماده سازي و بار آوردن چاي سبز.doc با لینک مستقیم به نام خداآماده سازي و بار آوردن چاي سبزدر تهيه چاي سبز اگر برگ بلافاصله پس از چيدن بخار دارده شود بهتر است. چون در تهيه چاي سبز بايد ميان آوردن برگ و فرآيند گرما دادن مدتي فاصله باشد.۱- بخار دادن: جهت فعال شدن آنزيمهاي اكسيداتيو در دماي c1002- لوله يا خشك كردن اوليه در دماي c953- لوله كردن۴- لوله خشك كردن ثانويه c345- مرحله نهايي لوله كردن c906- خشك كردن c80چايهاي معطر:گلهاي گوناگون براي معطر كردن چاي بكار مي برند. مثل گاردينا فلاريدا، اوله فراگرانس، آگ لايا او دوراتا براي اين منظور شايسته تر است.چاي سبز را پس از خشك كردن در حاليكه هنوز گرم است در كف صندوقي بر ضخامت cm5 مي ريزيم سپس مثبتي از گلها را روي چاي مي پاشند و پس از آن يك لايه ديگر چاي روي آن اضافه مي كنند.و به دنبال آن باز گل مي ريزند.سپس مخلوط را وارد فرآيند مي كنند و گرما دادن حدود ۲ ساعت طول مي كشد طي اين مدت گلها كاملاً خشك مي شود سپس گلها را جدا كرده و چاي را بسته بندي مي كنند.چاي كيسه اي:چايي كه در چايي كيسه اي استفاده مي شود نام صنعتي دارد و گرد چاي ناميده مي شود. گرد …