لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: ۴۱ بنزوات سديم مورد مصرف در صنايع غذائي ۱ – ويژگيها و روشهاي آزمون ۰ ـ مقدمه پيشرفت صنايع غذائي و توليد انبوه مواد غذائي لزوم استفاده از افزودنيهاي خوراكي را ايجاب نموده است . استفاده از اين ماده نگهدارنده فقط در آن دسته مواد غذائي و به مقاديري مجاز است كه مصرف آن در استانداردهاي مربوطه قيد شده است . ۱ ـ هدف و دامنه كاربرد هدف از تدوين اين استاندارد ارائه ويژگيها , بستهبندي , نشانه گذاري , نمونه برداري و روشهاي آزمون بنزوات سديم مورد مصرف در صنايع غذائي ميباشد . ۲ ـ تعاريف و اصطلاحات در اين استاندارد واژهها و اصطلاحات با تعاريف زير به كار برده ميشود : ۲ ـ ۱ ـ بنزوات سديم ۲ بنزوات سديم مادهاي است شيميائي با فرمول C6H5COONa و وزن ملكولي ۱۴۴/۱ كه مصرف آن در مواد غذائي با اسيديته بالا ميتواند از رشد باكتريها , كپكها و مخمرها ( قارچها ) جلوگيري نمايد و به اين لحاظ در بعضي از مواد غذائي كه مصرف آن مجاز شناخته شده است به كار ميرود . اين ماده به سه شكل گرد , دان …