لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: ۹ دستگاه گوارش : نشخوار Rumination : اگر گوساله در هفته اول زندگي به غذاي جامد دسترسي پيدا كند نشخوار در سن ۳-۲ هفتگي آغاز مي گردد. شروع نشخوار ۵/۱-۵/۰ ساعت بعد از خوردن غذا آغاز مي گردد. تعداد و طول نشخوار بستگي به فيبر غذا و اندازه قطعات ونوع غذا دارد و معمولا روزانه ۲۴-۴ دوره نشخوار انجام ميگيرد كه هر دوره ۶۰-۱۰ دقيقه طول مي كشد. در حد ميانگين روزانه تا هفت ساعت از وقت دام به نشخوار كردن مي گذرد. آروغRuctation : بطور تقريبي روزانه حدود ۶۰۰ ليترگاز توليد مي شود كه تقريبا از۶۶ % CO2 ، ۲۶% CH4 ، ۶% N2 ، ۱۱% H2S و كمتر از ۱% O2 تشكيل يافته است. تعداد دفعات آروغ به نوع غذا وميزان تشكيل گاز بستگي دارد وتعداد آن در جيره اي كه از علوفه خشك تشكيل شده باشد ۲۰-۱۵ باردر ساعت ودر جيره ي علوفه سبز ۹۰-۶۰ بار در ساعت مي باشد. ايجاد آروغ غير از نوع غذا وابسته به وجود گازهاي آزاد ، تحريك رسپتور هاي ناحيه ي كارديا و انقباض كيسه ي پشتي شكمبه دارد . بازگرداندن غذا Regurgitation و استفراغ Vomiting : تخليه ف …
با برچسب: دستگاه, دستگاه گوارش نشخوار کنندگان, نشخوار, کنندگان, گوارش
ارسال در : کارآفرینی ، طرح توجیهی
ارسال در : کارآفرینی ، طرح توجیهی