لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: ۶۴ نمونه برداری جهت ارزیابی تازگی ماهی: نمونه برداری از ماهیان (جهت ارزیابی تازگی آنها)، در محلهای تخلیه صید یا در طی عمده فروشی آنها صورت می گیرد که در جدول یک آورده شده است. همچنین نمونه برداری از ماهی قبل از تخلیه آن در کارگاه (بویژه به عنوان قسمتی از برنامه تضمین ایمنی (HACCP) می تواند بر اساس برنامه نمونه برداری ارائه شده در جدول ۲ صورت پذیرد. بدیهی است ارزیابی حسی مورد نیاز باید در محل صورت گرفته و در صورت مشکوک بودن به فساد، ارسال نمونه ها به آزمایشگاه برای آزمایشهای تکمیلی بلامانع است. جدول ۱ : نمونه برداری در محلهای تخلیه صید یا در خلال فروش اولیه میزان محصول تخلیه شده یا فروشی (بر حسب تن) حداقل میزان نمونه برداری (بر حسب کیلوگرم) کمتر از ۵ ۸ ۱۵- ۵ ۲۰ ۴۰- ۱۵ ۴۰ ۶۰- ۴۰ ۶۰ ۸۰- ۶۰ ۸۰ ۱۰۰- ۸۰ ۱۰۰ ۱۰۰ و بیشتر ۱۲۰ یا بیشتر * در صورتی که وزن محموله به هر میزان بیش از ۱۲۰ تن باشد، به تعداد نمونه برداری (۱۲۰)۰۸/۰ درصد اضافه می شود. جدول شماره ۲: نمونه برداری جهت ارزیابی تازگی ماه …
با برچسب: 56, ارزیابی, برداری, تازگی, تحقیق درمورد نمونه برداری جهت ارزیابی تازگی ماهی 56 ص, جهت, صنمونه, ماهی, نمونه
ارسال در : فنی و مهندسی
ارسال در : فنی و مهندسی