لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: ۲۹ عنوان تحقیق: کارخانه آب انگور گيري نام استاد خانم دامغانی محققان: جواد حبیبی- فرشید داداش پور لنگرودی رشته تعمیر ونگهداری خودرو بهار۸۷ کارخانه آب انگور گيري بخش اول : مقدمه : استفاده از آب ميوه جات در سالهاي اخير بطور قابل ملاحظه اي بين طبقات مختلف مردم متداول شده است، بديهي است عوامل زيادي در توسعه و گسترش روز افزون مصرف آب ميوه موثر بوده است که مهمترين آن در درجه اول انتشار نشريه و کتابهاي مربوط به خواص و مزاياي آب ميوه جات و بخصوص تبليغات و آگهي هاي تجارتي بوده است. عامل ديگر مربوط به تهيه آب ميوه مي باشد بطوريکه با وسائل مدرن صنعت امروز آب ميوه تهيه شده هيچ فرقي با ميوه طبيعي ندارد، همچنين دستگاههاي کوچک آب ميوه گيري خانگي يکي از عواملي مي باشد که باعث تشويق و علاقه مردم بمصرف آب ميوه شده است ولي متأسفانه فقط در موقع فراواني و در فصل ميوه مي توان از آنها استفاده نمود و ناچارا در غير فصل بايستي از آب ميوه پاستوريزه تهيه شده در کارخانجات بزرگ استفاده نمود. يک نمونه از علاقه و …