لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: ۲۱ پرورش و پرواربندی دام مقدمه : در جامعه امروز نیاز به گوشت قرمز با توجه به نیاز انسان و شهر نشینی و همچنین رشد جمعیت جهان یک مسئله انکار ناپذیر است . با توجه به اینکه کشور ما از نظر تولید این محصول در سطح ضعیف می باشد ، می توان با استفاده از علم و به کار بستن آن با عمل تولید را به سطح خودکفایی و صادرات رساند . از آنجا که جمعی از دوستان و مشتاقان علم برای اینجانب پیام گذاردند که این پست را کامل کنم ، من را بر این داشت که در رابطه با روشهای پرواربندی در ایران مطالب کامل و مفیدی که با کمک دوست عزیزم آقای علیرضا احمدی مقدم جمع آوری نمودم در اختیار گذارده تا دوستان از آن استفاده نمایند . جدول زیر نشان دهنده تولید محصولات دامی و سرانه مصرف در کشور در سالهای مختلف را نشان می دهد . ۱۳۷۸ ۱۳۷۴ ۱۳۶۶ ۱۳۵۷ سال ۶۵ ۶۰ ۵۲ ۳۶٫۳ جمعیت (میلیون نفر) کل(هزار تن) سرانه(kg) کل(هزار تن) سرانه(kg) کل(هزار تن) سرانه(kg) کل(هزار تن) سرانه(kg) مصرف ۷۵۰ ۱۱٫۵ ۷۱۲٫۶ ۱۱٫۹ ۷۱۲ ۱۳٫۷ ۵۳۲ ۱۴٫۶ گوشت قرمز ۷۰۰ ۱۰٫۷ ۶۳۰ ۱ …