۴۳ صفحه اسلايد| قابل اجرا در آفيس ۲۰۱۰ و نسخه هاي جديدتر|قابل ويرايش و آماده چاپ بخشي از اسلايدها پلی ساکاریدها (چند قندی ها) نشاسته : قند ذخیرهای مهم در گیاهان است. بخصوص در دانهها (گندم ، جو ، ذرت و مانند آن) و در غدهها (سیب زمینی) ذخیره میشود. نشاسته در آب به شدت نامحلول است و در آب گرم متورم میشود و چسب نشاسته میسازد. نشاسته که یکی از محصولات فتوسنتز است، خود از دو بخش آمیلوز به صورت زنجیره خطی و آمیلوپکتین که دارای انشعاب است، ساخته شده است. هیدرولیز نشاسته ابتدا تولید دکسترین ، مالتوز و در نهایت (هیدرولیز کامل) تولید مولکولهای گلوکز مینماید. …