× بستن تبلیغات



  • خرید تابلو نقاشی از گالری آرت بیکس
  • مقاله در مورد تهیه شیر و پنیر از سویا

    لينک پرداخت و دانلود *پايين مطلب * فرمت فايل :Word ( قابل ويرايش و آماده پرينت )   تعداد صفحه۹ فهرست مطالب شیر سویا   ارزش تغذیه ای شیر سویا :   شیرسویا منبع غنی   5- طعم دادن به شیر سویا:   4- جوشاندن شیر سویا:   سینوزوئیدها (Sinusoids)   اعمال مویرگها   ارتباط شریانها با وریدها   سیستمهای پورتی رگها   شیر سویا حتما مشاهده کرده اید که دانه های سویا به شکل لوبیاست و لوبیای سویا نام دارد. با خیس کردن دانه های لوبیای سویا در آب و خرد کردن و فشار دادن سویاهای خیس خورده مایعی بدست می آید که شیرسویا ( SOY MILK )نام دارد. شما می توانید در منزل نیز آن را تهیه کنید. این ماده غذایی در چین بسیار مصرف می شود. شیرسویا، مزه لوبیا می دهد که چینی ها آن را دوست دارند، ولی ممکن است شما این طعم را دوست نداشته باشید. البته با روش های خاص در کارخانه می توان این طعم را کاهش داد . ارزش تغذیه ای شیر سویا : شیرسویا منبع غنی پروتئین   با کیفیت بالا، ویتامین های گروه B و ایزوفلاوون هاست. لاکتوز (قند شیر) را ندارد، بنابراین برای کسان …

    با برچسب: , ,
    ارسال در : فنی و مهندسی
    

    ترجمه شده توسط : بسته بندی

    دانلود برتر (IRBARTAR.IR) با هدف دسترسی شما به بروزترین و کاربردی ترین منابع جهت دانلود فایل در سال 1395 تاسیس شده است