لینک پرداخت و دانلود در “پایین مطلب” فرمت فایل: word (قابل ویرایش و آماده پرینت) تعداد صفحات:۴۷ مقدمه و تشكر و با داشتن حدود ۲۵۰ پرسنل و توليد روزانه ۲۰۰ تن انواع محصولات لبني شامل: ماست تازه ، ماست كم چرب ، ماست خامه اي ، پنير ، خامه ، دوغ ، شير پرچرب ، شير كم چرب ، شير كاكائو يكي از معتبر ترين شركت هاي توليد لبنيات مي باشد. فرآيند توليد اين شركت بدين ترتيب مي باشد. ابتدا پس از دريافت شير از واحد پاستور مي گذرد. در اين واحد پس از غربال گيري تنظيم چربي آن توسط دستگاههاي مخصوص به واحد ماست بندي منتقل مي شود. در اين مرحله شير در مخازن ۵ تني و ۱۰ تني تسيم بندي مي شود. اين تاكنرها دو جداره مي باشد كه در بين آنها بخار براي حرارت دادن شير و آب سرد براي پايين آوردن دما بكار مي رود پس از ورد شير به اين مخازن ورودي بخار آن باز مي شود. تا دماي شير به حدود ۸۰ درجه برسد سپس با پايين آوردن دما تا حدود ۴۰ درجه به آن مايه ماست اضافه مي كنند و سپس توسط دستگاههاي تمام اتوماتيك در ظرفهاي ۵۰۰ و ۱۰۰۰ و ۱۵۰۰ گرمي بسته بندي مي شود و بدين شكل تمام محصولات توسط بخار آب به دماي مطل …