عنوان مقاله : پروژه کارآفرینی و طرح توجیهی تولید شکلات قالب بندی : word شرح مختصر : شكلات كاكائويي و تافي به عنوان ماده غذايي انرژي زا و مصرفي ميباشد كه بيشتر بعنوان تنقلات مصرف ميشود. شكلات و تافي در شرايط عادي محيط دو ماه ماندگاري دارد.چنانكه بيش از يكسال در انبار بماند خواص و كيفيت خود را از دست ميدهد. انبار محصول شكلات و تافي بايستي داراي جريان هواي مناسب بوده، انبار شكلات بايد با رطوبت نسبي ۶۰% و درجه حرارت آن ۱۶ تا ۱۸ درجه سانتيگراد ميباشد. تحت شرايط مذكور شكلات بمدت ۶ ماه با كيفيت خوب باقي خواهد ماند. به طور كلي شكلات بايد در درجه حرارت هاي پايين نگهداري شود.چنانچه اين محصول با نسبت درصدهاي لازم در فرمول توليد شود رقيبي براي كالاهاي مشابه خارجي ميباشد و همچنين ميتواند جهت صادرات در بازارهاي خارجي منطقه استفاده گردد. دانه هاي كاكائو ممكن است از نظر اسانس به دو گروه اصلي تقسيم شوند گروه اول شامل دانه هاي قوي از نظر اسانس بوده و گروه دوم انواع دانه هاي ضعيف از نظر اسانس خواهد بود. در صنعت شكلات از دو نوع دانه كاكائو استفاده ميگردد. گروه ا …
ارسال در : کارآفرینی ، طرح توجیهی