لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: ۳۴ خط توليد رب گوجه فرنگي: مهمترين عامل در توليد يك محصول با كيفيت بالا، شستشوي كامل گوجه فرنگي با آب تميز وسالم مي باشد دستگاههاي شستشو مختلف مي باشد ولي معمول ترين وبهترين نوع آن سيستمي است كه هم اكنون در اكثر كارخانجات ايران متداول است ومورد استفاده قرار مي گيرد. ۱) دريافت گوجه فرنگي ۲) حوضچه شستشو ۱و۲ ۳) بازرسي وجوركردن ( Sorting) 4) خردكن(Crushing) 5)قيف خردكن ۶) پري هيتر ( Pre Heating) 7)صافي دومرحله اي ۸) مخزن ذخيره آب گوجه فرنگي ۹)تغليظ كننده ها ( Batch ,Continouse ) 10)مخزن نمك زني ۱۱)پاستوريزاتور ۱۲)پر كردن داخل قوطي ( Filling ) 13)دربندي ( Seaming) 14)تونل پخت يا پاستوريزاتور ثانويه ۱۵)بسته بندي ۱۶)انبار ۱۷)بازار مصرف ۱) دريافت گوجه فرنگي : در جعبه هاي ويژه اي كه بين ۱۰تا ۲۵كيلوگرم گنجايش دارد،منتقل مي گردد.هر چه فاصله مزرعه تا كارخانه كوتاهتر باشد،آلودگي وكپك زدگي آن كاهش يافته،در نهايت محصولي بهترازنظر طعم،رنگ ومواد مغذي عرضه مي گردد. ۲)حوضچه شستشو: جنس اين حوضچه ها از فولاد …
با برچسب: 29, تحقیق درمورد خط تولید رب گوجه فرنگی 29 ص, تولید, خط, رب, صخط, فرنگی, گوجه
ارسال در : فنی و مهندسی
ارسال در : فنی و مهندسی