دسته بندی : پزشکی فرمت فایل: doc حجم فایل: (در قسمت پایین صفحه درج شده) تعداد صفحات فایل: 12 ص فروشگاه کتاب : مرجع فایل قسمتی از محتوای متن Word اولین بار در سال ۱۹۷۰ اسیدهای چرب به نام امگا ۳ معرفی شد در آن سال یک محقق دانمارکی دریافت که اسکیموهای گرینلند علیرغم مصرف چربی ها چربی خون پائین دارند و شیوع بیماریهای قلبی عروقی در آنها کم است. دو اسید چرب ضروری بدن امگا ۳ و امگا ۶ میباشند. اسید های چرب ضروری آن دسته از اسیدهای چرب میباشند که بدن قادر به تولید و سنتز آنها نیست و باید از طریق غذا تأمین گردند. امگا ۳ و امگا ۶ جزء اسیدهای چرب غیر اشباع چندگانه (مرکب) میباشند. چربی ها به سه دسته تقسیم میشود: الف-اشباع: زنجیره ای از اتم های کربن که از طریق پیوند ساده به هم متصل شده اند این چربی ها باید در رژیم کاهش یابد مثل کره، دنبه، چربی گوشت قرمز، نارگیل، روغن هسته خرما و شیر. ب-غیراشباع یگانه: زنجیره ای از اتم های کربن که با یک باند دوگانه تشکیل یافته …
با برچسب: تحقیق درباره چربی ها, تحقیق چربی ها, دانلود تحقیق چربی ها, دانلود رایگان چربی ها, دانلود چربی ها, مقاله درباره چربی ها, چربی ها, چربی های قهوه ا
ارسال در : علوم پزشکی
ارسال در : علوم پزشکی