دسته بندی : کارآموزی و کار ورزی فرمت فایل: ( قابلیت ویرایش و آماده چاپ ) حجم فایل: (در قسمت پایین صفحه درج شده ) تعداد صفحات فایل: ۴۲ کد محصول : ۰۰۲Shop فروشگاه کتاب : مرجع فایل قسمتی از محتوای متن فهرست مطالب عنوان صفحه شير ۱۰ تركيبات شير ۱۰ عوامل موثر در تركيبات شير ۱۰ نژاد ۱۱ فصل ۱۱ سن ۱۱ نسبت ويت ۱۱ حالت قليايي و اسيدي ۱۲ شير معمولي و غير مرضي ۱۲ استاندارد شير ۱۳ شير حرارت نديده ۱۳ شير پاستوريزه ۱۳ شير استرليزه ۱۳ شير استرليزه UHT 13 روش آزمون ۱۴ تعيين مقدار چربي شير ۱۴ تعيين اسيديته شير ۱۴ تعيين درصد ماده خشك ۱۵ تعيين دانسيته شير ۱۵ جستجوي تقلبات در شير ۱۶ پنیر ۱۷ تعيين مقدار چربي پنير ۱۹ تعيين اسيديته پنير ۱۹ تعيين مقدار Ph پنير ۲۰ تعيين درصد ماده خشك ۲۰ تعيين نمك پنير ۲۱ تعيين پروتئين پنير ۲۲ خامه ۲۳ استاندارد خامه پاستوريزه در ايران ۲۴ تعيين مقدار اسيديته خامه ۲۴ تعيين مقدار چربي خامه ۲۴ كره ۲۵ استاندارد كره پاستوريزه ۲۶ ويژگي هاي عمومي …