در اين گزارش شده است كه به مراحل طراحي كارخانه پودر و روغن گوشت پرداخته شود. طرحي كه به منظور توليد پودر گوشت به عنوان محصول اصلي و روغن به عنوان محصول فرعي مورد ارزيابي قرار ميگيرد تا امكان توليد آن بر اساس اطلاعات در دسترس بررسي شود. اطلاعاتي كه عموما تحقيقاتي بوده و از منابع مختلفي از جمله وزارت صنايع، اداره گمرك و یا مصاحبه با کارشناسان مربوطه و همچنين مقالاتي كه توسط سازمان هاي تحقيقاتي بين المللي از جمله FAO (سازمان خوار و بار جهاني) و بدست آمده است. این فایل در فرمت word و در ۴۶ صفحه تهیه شده و شرح کامل آن بصورت زیر میباشد . بخش ۱٫ معرفی طرح بخش ۲٫ خلاصه مدیریت ( خلاصه اجرایی ) هدف کسب وکار را بنویسید توصیف زمینه کسب و کار معرفی مختصر محصول و ارتباط منطقی آن با زنجیره تولید بازار هدف و مولفه های آن مزیت های رقابتی ۶ . وضعیت سود دهی بخش ۳٫ نوع صنعت، سازمان و محصولات و خدمات چشم انداز صنعت بخش ۴٫ رقابت و مزیت های رقابتی بخش ۵٫ برنامه بازار یابی تحقیق و تحلیل بازار بخش۶٫ اندازه بازار و روندهای آن استراتژی بازار یابی قیمت گذاری استراتژی ها …
با برچسب: doc, download, pdf, word, ارزیابی اقتصادی, ارزیابی فنی و اقفصادی, ارزیابی مالی, ب, دانلود, طرح اقتصادی, طرح توجیهی, طرح توجیهی بسته بندی پودر گوشت, مکان یابی
ارسال در : کارآفرینی ، طرح توجیهی
ارسال در : کارآفرینی ، طرح توجیهی