لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: ۵ سس مايونز از آن چيزهايي است كه به محض شروع رژيم هاي لاغري، خوردن آن حرام مي شود. افراد چاق هميشه با حسرت به آن نگاه ميكنند وبه افراد لاغري كه ميتوانند با خيال راحت در سالادشان از آن استفاده ميكنند، غبطه ميخورند. اما آيا واقعا سس مايونز تا اين حدخطرناك است و آيا غير از ضرر چيز ديگري هم دارد؟ اختراع بزرگ فرانسويهاداستانهاي ضد و نقيضي در مورد چگونگي پيدايش اين سس وجود دارد ولي بسياري از صاحبنظران علم آشپزي معتقدند كه اولين بار اين سس به صورت مخلوطي از زرده تخممرغ و روغن در فرانسه تهيه شد. گفته ميشود كه آرماند پلسيس و دوك ريشيليو، آشپزهاي فرانسوي در سال ۱۷۵۶، اين سس را در محلهاي به نام <مائون>تهيه كردند و به همين دليل، به آن <مائونز> به معناي سس تهيه شده در<مائون> ميگفتند كه بعدها، به <مايونز>تغيير يافت. البته ماريا آنتوني، آشپز و نويسنده كتابهاي آشپزي در فرانسه ميگويد، اين كلمه از لغت > …