مشخصات این فایل عنوان: اهميت نان و ساير محصولات صنايع پخت فرمت فایل: word( قابل ویرایش) تعداد صفحات : ۲۰ این مقاله در مورد اهميت نان و ساير محصولات صنايع پخت می باشد . بخشی از تیترها به همراه مختصری از توضیحات هر تیتر از مقاله اهميت نان و ساير محصولات صنايع پخت نام گذاري و طبقه بندي آرد گندمبطوري كه ميدانيم، املاح معدني در لايه آلرون وپوسته (دانه) بيشتر از آندوسپرم ذخيره ميشوند. بنابر اين يز روي ميزان خاكستر يا املاح ميتوان پي بردكه آرد بيشتر از كداميك از لايه ها وقسمتهاي دانه استحصال گرديده است.نامگذاري و طبقه بندي آرد گندم به شرح زير خلاصه ميگردد:< آرد مغز دار > : جهت كيك وشيريني جات مناسب ميباشد وداراي پائين ترين درجه استخراج است…….(ادامه دارد) مواد اوليه افزودنيها در تهيه خميرآب در آرد و محصولات آردي_ آب موجود در ماده غذائي به اشكال مختلف ظاهر مي شود. آبي كه از طريق روشهاي فيزيكي از مواد غذائي و كالا جدا شود <آب آزاد> و آبي كه از طريق روشهاي فيزيكي از مواد غذائي و كالا جدا نشود <آب تركيب شده> ناميده مي شود. علت ماندن و خارج نشدن <آب …