طرح توجیهی و كار‏آفريني طراحي و تاسيس اغذيه فروشي زنجيره اي فرمت فایل: ورد تعداد صفحات: ۴۱ فهرست مطالب صفحه فصل اول : كليات مقدمه و بيان موضوع ۱ اهداف كلي (كلان) ۱ اهداف جزئي (خرد) ۲ اهداف سازمان ۳ انگيزه ۳ اهميت موضوع ۳ محدوديت مكاني ۴ محدوديت زماني ۴ صفحه فصل دوم : ادبيات تحقيق ۲-۱ آشنايي با شركت ۵ ۲-۲ نيروي انساني ۶ ۲-۳ تجهيزات و ماشين آلات ۸ ۲-۴ چارت سازماني ۹ ۲-۵ آشنايي با محصولات ۱۱ ۲-۶ ظرفيت توليد ۱۱ ۲-۷ روش توليد۱۲ فصل سوم : طراحي توليد ۳-۱ طراحي۱۵ ۳-۲ توليد ۱۹ فصل چهارم : بازاريابي فروش و تجزيه و تحليل مالي ۴-۱ پيمان گذاري محصول۲۳ ۴-۲ بازاريابي (كانال هاي توزيع محصول) ۲۴ ۴-۳ رقبا ۲۶ ۴-۴ شناسايي بازار در داخل كشور ۲۷ ۴-۵ تجزيه و تحليل مالي ۲۹ فصل پنجم : نتيجه گيري و پيشنهادات ۵-۱ نتيجه گيري ۳۸ ۵-۲ پيشنهادات ۳۹ فصل اول : كليات ۱-۱مقدمه وبيان موضوع انسان برابر تامين انرژي بدن نياز به غذا دارد وبراي فعاليت روزمره خود بايد از تغذيه اي سالم برخوردار باشد كه اين امر بدون مصرف خوراكي‌ها امكان پ …