دسته بندی : پزشکی فرمت فایل: doc حجم فایل: (در قسمت پایین صفحه درج شده) تعداد صفحات فایل: 19 ص فروشگاه کتاب : مرجع فایل قسمتی از محتوای متن Word تغذيه تهیه غذای معمولی در این طبقه بندی می تواند یک تکه نان، حدود ۲۸ گرم حبوبات باشد. اگرچه برخی از افراد این نوع غذاها را ۰۰۲۰به عنوان غذاهای چاق کننده درنظر می گیرند، اما به واقع چیزهایی که برروی آنها اضافه می شود ماننده کره یا سس، کالری زیادی را دارد. پیشنهاداتی برای داشتن حبوبات بیشتر در رژیم غذایی شما: برنج قهوه ای به سوپ اضافه کنید مقدار نان رلتی و یا نان ساده را چک کنید و نانی را انتخاب کنید که حداقل ۲ یا ۳ گرم بافت در هر تکه داشته باشد. محصولات غله با آرد سفید ساخته می شوند. سبزی ها به طور معمول چربی کم و بافت بالا، یبزی ها ویتامین های زیادی تولید می کنند مثل A و C و مواد معدنی، مثل آهن و منیزیم. یک دستورالعمل غذایی در این طبقه بندی شامل یک فنجان برگ خام سبزی، …
با برچسب: تحقیق تغذیه, تحقیق درباره تغذیه, تغذیه, تغذیه دوران ب, تغذیه سالم, دانلود تحقیق تغذیه, دانلود تغذیه, دانلود رایگان تغذیه, مقاله درباره تغذیه
ارسال در : علوم پزشکی
ارسال در : علوم پزشکی