× بستن تبلیغات



  • خرید تابلو نقاشی از گالری آرت بیکس
  • تحقیق در مورد تولید سرکه از سیب

    لينک پرداخت و دانلود *پايين مطلب * فرمت فايل :Word ( قابل ويرايش و آماده پرينت )   تعداد صفحه۲۴ مقدمه میزان تولید  سیب : استان خراسان پس از استان اذربایجان غربی دومین را از نظر تولید سیب دارامی باشد . به طوری کلی انواع سیب های به عمل آمده در استان خراسان را بر حسب وا ریته به دو نوع :۱- سیب محلی ۲- سیب خارجی تقسیم محلی مشهور : ۱=سیب عباسی ۲= سیب شیخی ۳= سیب علی موری ۴= سیب گلشاهی ۵= سیب گلاب ۶= سیب قاسم شاهی ۷= سیب اخلمد بعضی از این واریته ها تا بستانه (شیخی وعلی موری ) و بعضی زمستان می باشند سیب خارجی در دو وا ریته زیر خالا صه میشوند .۱- سیب زرد  2- سیب قرمز ۳۰-۴۰% تولید سیب مختص به سیبهای محلی است که سلا نه از در صد انهاکاسته  میشود و۶۰-۷۰%دیگر را سیب خارجی تشکیل میدهد که از میان این میزان ۱۰%کل سیب خارجی متعلق به واریته قرمز و بقیه زرد می باشد . ضایعات سالانه سیب: حدود ۱۰-۱۵% محصول سیب یعنی ۱۲-۱۸ هزار تن سلانه بصورت پا درختی در می اید این میزان به عوامل زیادی از قبیل وزشی باد پر با ربود ن درخت و دیر چیدن محصول از درخت بستکی دارد.از کل …

    با برچسب: , ,
    ارسال در : فنی و مهندسی
    

    ترجمه شده توسط : بسته بندی

    دانلود برتر (IRBARTAR.IR) با هدف دسترسی شما به بروزترین و کاربردی ترین منابع جهت دانلود فایل در سال 1395 تاسیس شده است